Meer dan 25 jaar ervaring…

Mijn bedrijf bestaat sinds 2011. Daarvoor heb ik lang als timmerman voor luxe motorjachten gewerkt. Het binnenwerk van een motorjacht is zeer exclusief, daar komt veel vakmanschap bij kijken. Je werkt in relatief kleine ruimtes intensief samen met  elektriciens, installateurs, vloerenleggers enzovoorts. Het resultaat is een echte teamprestatie.

Ook binnen mijn eigen onderneming werk ik samen met anderen. Ik heb een goed netwerk van elektriciens, loodgieters, stukadoors en meubelmakers. Om deze losse krachten als team te laten functioneren, komt mijn jarenlange ervaring als werkvoorbereider van pas. Als werkvoorbereider meet je een project op locatie in, zet je de afzonderlijke werkzaamheden uit bij specialisten en bewaak je de planning en de uitvoering.

In mijn bedrijf komen mijn vakmanschap en ervaring volledig tot hun recht. De meeste voldoening krijg ik wanneer ik bij alle onderdelen van het bouwproces betrokken ben, dus ook bij de bouw zelf.  Ik werk met evenveel plezier voor bedrijven als particulieren.

Of u nu een spontaan idee heeft of een door een architect uitgewerkt plan, ik kom graag bij u langs om uw bouwwensen door te spreken. Bel 06-12220387 of stuur een mail via de contactpagina.